2014+ Jeep Cherokee Forums banner
81 - 100 of 102 Posts
Czy ta aktualizacja ma język polski? Czy jest nawigacja?
Przepraszam, nie mam pojęcia o internacjonalizacji. Dopiero kilka miesięcy temu przeszedłem z mojego 8.4 uConnect na T'EYES CC3 2K i wiem, że to (i większość tabletów z Androidem) obsługuje wiele języków, ale nie wiem, czy uConnect to zrobi.

-Jim

Zdjęcie z pracy. Trwa aktualizacja. Zobaczę, co da aktualizacja. Myślę, że język polski i nawigacja mogą zostać przesłane, ale sam nie mogę tego zrobić. To aktualizacja oprogramowania, a nie dodawanie nawigacji ani języka polskiego.
Cześć Tomi,

Tak, to właśnie powiedziałem w moim wcześniejszym poście. Aktualizacje uConnect dla starszych radiów to wydania bez nowych funkcji. Prawdopodobnie naprawiają błędy lub inne problemy kosmetyczne. Ale nie będzie nowych funkcji, ponieważ same radia są już po zakończeniu eksploatacji (EoL).

Nie chcę zmieniać radia. Wolę oryginalne. Tym bardziej, że konwersja na język polski i dodanie nawigacji z mapami w 2023 roku kosztuje w Polsce 130 USD.
Nie ma problemu, chciałem tylko to zasugerować. Zmieniłem moje 8.4 uConnect na T'EYES CC3 2K i dla mnie to ogromny upgrade. Napisałem o tym recenzję. T'EYES CC3 2K

Ponieważ jest oparty na systemie Android, jest znacznie lepiej przystosowany do internacjonalizacji, czego potrzebujesz, ponieważ Android jest ogólnoświatowym systemem operacyjnym.

Cześć. Jestem w kontakcie z deweloperem alfaobd. Zadałem pytanie. Która opcja alfaobd pozwala na sterowanie oknami z pilota? Czekam na odpowiedź. Czy ktoś ma Cherokee z opcją sterowania oknami w górę i w dół z pilota? Cześć. Jestem w kontakcie z deweloperem alfaobd. Zadałem pytanie. Która opcja alfaobd pozwala na sterowanie oknami z pilota? Czekam na odpowiedź. Czy ktoś posiada Cherokee z tą funkcją?

Wracając do tematu radia. Zostałem przy fabrycznym Harmanie. Zapłaciłem za konwersję całego systemu, zmieniając fale radiowe na UE i odblokowałem nawigację po Europie z mapami TomTom 2023. Jutro lub w poniedziałek zamontuję radio. Kwota 130 USD to dobra cena nawet w Polsce.

Mam kolejne pytanie. Czy ktoś wie, jaki kod regionu powinien mieć Cherokee? Moje radio jest w porządku, konwertuje na język polski. Wszystko działa pięknie. Niestety, nie widzi fal FM. Miałem kod kraju dla Polski. Zmieniłem w BCM na Rynek 2 Stany Zjednoczone Ameryki kod kraju i nadal nie widzę fal radiowych. Serwis, który wykonał polską wersję językową, mówi, że muszę zmienić kod kraju, ale już to zrobiłem i radio nadal nie działa. A może kod kraju to "Świat"? Nie USA. Nie pamiętam, co miałem domyślnie na początku.

Witaj, nowy na tym forum i szukam pomocy w związku z nową aktualizacją uconnect.
Postępowałem zgodnie z instrukcjami i pobrałem na USB. Kiedy próbuję załadować go do mojego Jeepa Cherokee z 2017 roku, wyświetla się komunikat „pliki nieobsługiwane”.
Szukałem rozwiązań i zrobiłem wszystko, co mogłem znaleźć. Dodawałem jeden element na raz do USB i próbowałem załadować go w ten sposób. Ten sam komunikat „pliki nieobsługiwane” bez względu na to, co próbuję. To nowy USB, nie ma na nim żadnych innych plików.
Proszę, daj mi jakieś sugestie. To doprowadza mnie do szału!
Czy ktoś wie, co robi aktualizacja? Mówi się, że jest dla GPS. Czy w ogóle tego potrzebuję? To aktualizacja 18.45.01.
Dzięki za wszelką pomoc!
Dzień dobry, mój system nadal działa w wersji 17.xx i muszę go zaktualizować przez USB. Czy ktoś wie, gdzie mogę pobrać aktualizację?

81 - 100 of 102 Posts