2014+ Jeep Cherokee Forums banner
61 - 80 of 102 Posts
Tak. Mam na myśli zdalne uruchamianie z pilota. Mam to aktywowane i działa dla mnie. Wysyłam moje radio do firmy, która dokona konwersji z USA na UE. Będę miał język polski i odblokowaną nawigację.
OK. (lub po prostu zdobądź T'EYES CC3 (wyszukaj na tym forum). Może być taniej niż kupowanie radia US uConnect, które jest już po konwersji po zakończeniu eksploatacji i domyślnie obsługuje wiele języków (to Android). Może również korzystać z pasm radiowych FM w UE.

Hm, coś ciekawego. Kiedy wpisuję twój VIN, pokazuje, że JEST aktualizacja. Czy wszedłeś w ten link, który był w poście #55? ( Aktualizacja oprogramowania dla Uconnect® - Sprawdź dostępność aktualizacji )

View attachment 224145
[/CYTAT]
Nie mam tego linku. Mam tylko tę stronę.
Hmmm, something interesting. When I put in your VIN, it shows there IS an update. Did you go to this link that was in Post #55 ? ( Software Update for Uconnect® - Check For Updates )

View attachment 224145
Nie mam tego linku. Mam tylko tę stronę.

Attachments

Cześć Tomi,

To właśnie robiłem. Właśnie pobrałem plik i udostępniłem go na moim Dysku Google. Sprawdź swoją prywatną wiadomość ("Rozmowy"). Uwaga, brak gwarancji na plik. To tylko to, co pojawiło się na stronie uConnect pod Twoim numerem VIN jako najnowsza aktualizacja. Zauważ, że żadna z aktualizacji w tym momencie nie jest nowymi funkcjami, tylko "motywami", o ile zauważyłem. Używasz oczywiście na własne ryzyko.

61 - 80 of 102 Posts