Jeśli chcesz appcar diagFCA, kupujesz licencję na jeden numer VIN. Program jest przypisany do jednego samochodu. Kosztuje mnie 23 $. Nie płaciłem za program, dostałem licencję za darmo, aby przetestować Cherokee. Kiedy kupujesz appcar, masz do wyboru kilka wersji. 1.7 i wyższe to wersja beta i to jest wersja, którą zrobiłem. Ma być klucz PCF7961m ID4A dla Cherokee kl. Tylko chip ID4A zadziałał dla mnie. Myślę, że również w innych latach cheroekke. Jeśli masz alfaobd, myślę, że możesz z powodzeniem używać alfaobd. Sam kupię kolejny klucz, a alfaobd go zakoduje. Zdalny start aktywowany alfaobd. 1-BCM-zmiana konfiguracji samochodu-zdalny start-obecny. 2- Przełącznik otwarcia maski-obecny. To wszystko.Jeśli chcesz appcar diagFCA, kupujesz licencję na jeden numer VIN. Program jest przypisany do jednego samochodu. Kosztuje mnie 23 $. Nie płaciłem za program, dostałem licencję za darmo, aby przetestować Cherokee. Kiedy kupujesz appcar, masz do wyboru kilka wersji. 1.7 i wyższe to wersja beta i to jest wersja, którą zrobiłem. Ma być klucz PCF7961m ID4A dla Cherokee kl. Tylko chip ID4A zadziałał dla mnie. Myślę, że również w innych latach cheroekke. Jeśli masz alfaobd, myślę, że możesz z powodzeniem używać alfaobd. Sam kupię kolejny klucz, a alfaobd go zakoduje. Zdalny start aktywowany alfaobd. 1-BCM-zmiana konfiguracji samochodu-zdalny start-obecny. 2- Przełącznik otwarcia maski-obecny. To wszystko.